IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фондацията на покойния Мак Милър с рекордни постъпления

4 януари 2019 15 40

Ще помага на младежи от Питсбърг

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Благотворителната фондация на Мак Милър се развива все повече. Само няколко месеца след смъртта на рапъра, постъпленията по сметката ѝ са близо 1 млн. долара.

Средствата, събрани най-вече от фенове на изпълнителя, който си отиде от този свят заради свръхдоза, ще отидат за подпомагане на социално слаби младежи, живеещи в Питсбърг. Чрез тях те ще могат да развият потенциала си в различни области, посочват от фондацията.

В края на октомври много колеги и приятели на Милър се качиха заедно на сцената на античния театър в Лос Анджелис за концерта „Mac Miller: A Celebration of Life“. Така те почетоха паметта му и същевременно събраха близо 350 000 долара, съобщава TMZ.

Наскоро стана ясно, че рапърът е получил посмъртно номинация за наградите „Грами“ – за най-добър албум на годината.

26-годишният Мак Милър умря от свръхдоза през септември 2018 г. Според токсикологичния доклад, той е смесил кокаин и голямо количество алкохол.

По празниците Ариана Гранде – бивша негова приятелка, качи тяхна обща снимка в Instagram и изтъкна, че той ѝ липсва, особено на Коледа. Певицата се промени доста след смъртта му, даже обяви, че се отказва от мъжете и ще се фокусира върху кариерата си.

Четете още:

Потвърдиха: Свръхдоза и алкохол убили Мак Милър

Ариана Гранде се грижи за кучето на покойния Мак Милър

Ариана Гранде се отказа от мъжете през 2019

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари