Студеният януари е месец, който в САЩ е посветен на въздържанието. Оказва се, че сред холивудските звезди е пълно с такива, които са избрали да са трезвеници от години, след като с усилия са се преборили със своята зависимост към алкохола.

Първата такава звезда е Брадли Купър. Той за пръв път призна, че е имал проблеми с алкохола през 2012 г. Брадли сподели, че е взел решение преди повече от десетилетие (бил е на 29 години) да се пребори окончателно с пристрастеността си към спиртните напитки и болкоуспокояващите медикаменти и това напълно е променило живота му.

Той сподели в интервю пред Барбара Уолтърс през 2015 г.: „Никога нямаше да седя тук с теб, нямаше начин, нямаше никакъв шанс за това, ако не бях спрял с пиенето. Ако не бях променил живота си тогава, никога нямаше да имам връзките, познанствата и контактите, които имам днес. Нямаше да мога и да се погрижа за болния си баща така, както го направих.“

Още по темата

Вижте в галерията ни кои други звезди от Холивуд гордо се въздържат от употребата на алкохол, защото имат лоша история със спиртните напитки.