IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фенове: Ариана Гранде си е уголемила гърдите!

10 януари 2019 15 50

Певицата качи снимки с по-пищен бюст

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Уголемила ли е Ариана Гранде гърдите си? Това се питат хиляди нейни фенове след като във вторник тя качи снимка, на която личи, че бюстът ѝ е по-пищен.

На фотоса 25-годишната красавица се е облегнала на стара кола. Облечена е с розов панталон и изрязан топ в същия цвят. Не личи тя да носи сутиен, но някои от нейните последователи предполагат, че той може би разполага с подплънки.

В началото голяма част от феновете пишат колко добре изглежда Гранде, но по-късно тръгват дискусии във Facebook и форуми, че тя е прибегнала до услугите на пластичната хирургия и си е уголемила бюста.

„Има разлика, погледнете по-старите ѝ снимки“, „Тя е плоска, а сега бюстът ѝ е уау“, „Стига глупости, това се дължи на доста добри подплънки“, „Хора, в днешно време всяка плоска жена изглежда така, ако си купи мегасутиен!“, пишат почитателите ѝ.

Изпълнителката на „Thank U, Next“ често споделя с феновете си любопитни подробности от личния си живот. Наскоро тя обяви, че няма нужда от мъже и от известно време е по-добре да бъде необвързана. В тази връзка най-верните й последователи смятат, че тя щеше да си признае, ако е уголемила бюста си.

Четете още:

Ариана Гранде се отказа от мъжете през 2019

Ариана Гранде се татуира заедно с баба си

Списание „Билборд“: Ариана Гранде е жена на годината

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари