IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Британски медии: Меган е стресирана и нещастна

11 януари 2019 15 30

Критиките към нея се увеличават

Източник: Reuters

Източник: Reuters

Меган Маркъл е невероятно напрегната и нещастна, а Хари се чувства виновен за това. Това твърдят британски медии, според които от появите ѝ през последните дни личи, че стресът не ѝ се отразява добре и въпреки усмивките ѝ пред камерите, тя изглежда нещастна.

През последните няколко месеца критиките към херцогинята на Съсекс се увеличиха. Причината за това са неспирните изяви на баща ѝ по медиите, който твърди, че тя не желае да го вижда, както и спекулациите за това, че Меган е станала причина за влошаването на отношенията между принц Хари и брат му Уилям.

„Меган е бременна, а има толкова много ангажименти. Няма как общественото мнение да не ѝ се отрази. Всичко това е толкова стресиращо за нея“, каза пред списание US Weekly източник, близък до британското кралско семейство. Той добави, че тя е направила всичко възможно да се справи със задълженията си през последните месеци и да следва строгия протокол.

Междувременно от двореца Кенсингтън съобщиха, че през новата година общо четири организации ще минат под патронажа на херцогинята на Съсекс. Това са Националния театър и Асоциацията на университетите от Общността на нациите, както и благотворителните дружества „Смарт уъркс“ и „Мейхю“.

Очаква се Меган да роди първото си дете през март. Съпругата на принц Хари е решила да даде живот на наследника си под хипноза.

Четете още:

Изненада: Меган Маркъл назад в сърцата на британците

У дома, под хипноза... Стана ясно къде ще ражда Меган Маркъл

Сестрата на Меган: Тя не се обади на баща си за Коледа


Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

малеййй ( преди 5 години )
излязох права - тая скара всички, държи се зле и с най-възрастната дама - простакелска история. Сигурно Даяня съжалява детето си
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Тошко ( преди 5 години )
За съжаление тази персона няма благородническо излъчване! Нищо общо с кралска визия! Личи си негърското. Очаквам да се пръкне негърче или мулат и това ще зачеркне кралската институция като фактор в Англия! Те там май вече половината са черни. И... пословичния английски хумор вече ще се нарича "негърски хумор".
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар