IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин и Хейли се преместиха в хотел по принуда

14 януари 2019 12 30

След първия битов проблем

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли се преместиха. Жители на Бевърли Хилс са забелязали младото семейство да отсяда в местен хотел, намиращ се в близост до имението, което двамата наеха през октомври миналата година.

Според информация на Daily Mail, двамата трябвало веднага да потърсят решение, тъй като се сблъскали с първия си битов проблем – тръба се спукала и наводнила част от помещенията.

Двойката е напуснала имота в неделя и най-вероятно ще се върне след 1-2 дни, веднага след като водопроводчиците си свършат работата.

Домът, в който се шири семейството, е собственост на бизнесмена Хауърд Аткинс, който му е направил цялостен ремонт преди 2 години. Фирмата, която е наел, явно не е помислила достатъчно за водопроводната инсталация.

Джъстин и Хейли Бийбър заживяха в имението в долината Сан Фернандо малко след като сключиха брак. Те плащат по 100 000 долара месечен наем, но разполагат с 4 спални и 7 бани в средиземноморски стил. Гледката от терасата им определено си струва – езерото Толука, заради което двамата разполагат със собствен док и няколко лодки.

Четете още:

Защо Джъстин и Хейли се бавят със сватбата?

Джъстин Бийбър направи серенада за Хейли

Джъстин Бийбър с нова татуировка

Хейли Болдуин: Имах нормално детство, но не водех нормален живот

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари