IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мегз припадна, любимият остава в ареста

15 януари 2019 16 03

Въпреки цялата ми болка съм тук, каза тя

Източник: Facebook

Източник: Facebook

Въпреки че на заседанието миналата седмица Румен Рончев обвини любимата си Мегз, че се опитва да открадне фирмата му, днес дизайнерката беше в залата за да подкрепи мъжа си, съобщава Dnes.bg.

„Господин Рончев е под много силен психически стрес. Влизат хора при него и се възползват, че аз не мога да говоря с него. Обясняват му как съм затворила фирмата, как съм се отказала от него. Това никога няма да стане. Въпреки цялата ми болка съм тук“, с треперещ глас обясни Меглена Каканашева пред trafficnews.

Според думите ѝ, преди нейната намеса, фирмата почти била фалирала и тогава съпругата на Румен Рончев не говорила за никакво щастливо семейство, но сега, когато бизнесът е в най-доброто си състояние от години, тя иска своя дял.

В залата Мегз не остана незабелязана, тъй като припадна по време на процеса, съобщават от Plovdiv24.

Спрямо Румен Рончев са повдигнати обвинения за обсебване и кражба заради опит за застрахователна измама с откраднатия джип на дизайнерката Мегз. Решението на съда бе той да остане в затвора.

Четете още:

Гаджето на Мегз: Попаднах в схема, тя краде фирмите ми!

Обвиниха Мегз за застрахователна измама, може да лежи до 10 г.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари