IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин и Хейли избраха дата за сватбата

16 януари 2019 10 00

Двамата започнаха приготовленията

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Четири месеца след като сключиха граждански брак и станаха семейство Бийбър, Джъстин и Хейли избраха дата за сватбата. Тя ще бъде на 28 февруари и подготовката за нея тече с пълна сила.

Според информация на Hollywoodlife, двойката вече е изпратила покани за щастливото събитие. В нея не е упоменато мястото, но по този начин те искат да знаят предварително колко горе-долу гости да очакват.

Датата за сватбата не е случайна – един ден преди рождения ден на певеца и пет месеца и половина откакто подписа с Хейли Болдуин.

Изпълнителят, любим на много тийнейджърки, е ангажирал личния си диджей Тей Джеймс, с който ходи по участия, както и група танцьори.

Идеята е сватбата да бъде в по-тесен кръг, със семействата на двамата и техните най-добри приятели. Подробностите ще бъдат съобщени на гостите в последния момент, коментира близък на Джъстин Бийбър.

Както вече писахме, изпълнителят и моделът се сгодиха през юли, а само месец по-късно подписаха и в началото криеха за гражданския брак. Джъстин предложи на Хейли по време на романтично пътуване до Бахамските острови и оттогава двамата са неразделни.

Четете още:

Защо Джъстин и Хейли се бавят със сватбата?

Джъстин и Хейли се преместиха в хотел по принуда

Джъстин Бийбър с нова татуировка

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари