През последните няколко дни много световни звезди качиха свои колажи със снимки в социалните мрежи. С тях те показват как са се променили за 10-години. Предизвикателството бързо обиколи интернет и милиони хора от цял свят се включиха в него.

Въпреки че е създадено за забавление между приятели, много хора намериха провокация в така нареченото #10yearchallenge.

„При мен това завръщане във времето предизвика много позитивна енергия. Писах си с много стари приятели, беше доста приятно“, коментира пред Bulgaria ON AIR инструкторът и консултант по спорт Мартин Гаджев, който също е публикувал свой колаж.

„Още през 2015 година публикувах в профила си снимка от 2005 година, предизвиквайки приятелите си да направят същото. Тогава много малко хора ми се вързаха, но беше доста забавно“, сподели телевизионната водеща Гери Дончева.

Оказва се, че въпросното предизвикателство не се нрави много на звездите, които са с пластични операции или са се изменили доста за толкова години. Затова те не желаят да показват снимки с разликите. От друга страна не всички обичат да качват свои фотоси и да споделят информация за личния си живот.

Гаджев коментира още, че има лична информация, която не би споделил в публичното пространство, но преди всичко не се крие и не се притеснява от нещата, които публикува.
„Някои хора са скандални, сменят фризурите, цветовете на косата. Наистина имаше скандални публикации на половината ми обкръжение от моделската сфера. И се нагледах на забавни и хумористични неща“, каза още Дончева.

До момента в предизвикателството са се включили звезди като Дженифър Лопес, Мадона, Джъстин Балдони, Бизи Филипс, Кейтлин Дженър, Елизабет Банкс, Кейт Бекинсеил, Джанет Джексън и други.