IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит е отново влюбен, този път в Чарлийз Терон!

21 януари 2019 06 50

Двете топзвезди са новата холивудска двойка

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

От два дни жълтите медии в САЩ са категорични – Брад Пит и Чарлийз Терон са новата холивудска двойка.

Според статиите, именно бившият годеник на актрисата – Шон Пен, я е представил на колегата си Брад преди около месец и оттогава романът между двамата разцъфтява прогресивно.

Според британския вестник The Sun, Терон пък от години била в открита вражда с експоловинката на Брад – Анджелина Джоли, тъй като двете най-редовно се конкурирали за едни и същи роли.

Например, Анджелина поема ролята си в хита с Джони Деп „Туристът“, след като Терон я отхвърля.

Пит се раздели с Джоли преди две години, горе-долу тогава и Чарлийз скъса с Шон Пен.

Според информациите влюбените са започнали връзката си около Коледа, като двамата се виждали най-вече в имението на Брад в Лос Фелис, Калифорния.

Подобно на Брад, който има три осиновени деца от брака си с Анджелина (както и три биологични), Терон пък има две осиновени деца, но като самотна майка.

Интересното е, че Чарлийз и Брад никога не са работили заедно по филм. Името на Терон последно се свързваше в интимни отношения с шведския актьор Александър Скарсгард, но тези слухове така и не бяха потвърдени.

Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

( преди 5 години )
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БЕЗЛИЧНА ЖЕНА!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимна ( преди 5 години )
малко е изкуствена, може би от пластичните операции, но поне разликата в годините им не изглежда огромна, дано са щастливи......
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар