IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Камелия: Цветин ме балансира

21 януари 2019 15 50

Наскоро певицата навърши 48

Източник: Facebook

Източник: Facebook

„На човек му се случва това, което той сам си предизвика“. Това заяви пред bTV Камелия по повод връзката ѝ, която скоро ще стане на 21 години. Певицата изтъкна, че няма брак, но и за това дълго време няма и нито една изневяра.

„Когато някой те разбира, когато някой те подкрепя, когато някой ти помага, когато се чувствам слаба или в еуфория, Цветин ме балансира и се чувствам добре. Усещането да е около мен, ми е много приятно“, коментира тя.

Попфолк певицата изтъкна, че Цветин е мъжът на живота ѝ и не се е отказала да се види в бяла рокля. Въпреки разликата между тях от 8 години, двамата са устояли на множество перипетии и продължават да са заедно.

На 10 януари певицата навърши 48 години. В тази връзка тя коментира, че финансовата независимост ѝ носи най-голямо удовлетворение. Сподели още, че от няколко години тя и приятелят ѝ имат нова житейска философия, с която се чувстват отлично и не живеят за хорското мнение.

Камелия призна още, че поддържа страхотната си форма със специален хранителен режим, заради който един ден от седмицата е само на вода. През останалото време гледа предимно да се храни със плодове и зеленчуци, да пие смутита и фрешове.

Четете още:

Чар или бедствие: Голата Камелия от Приморско

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари