IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кайли Дженър и Травис Скот правят опити за бебе

22 януари 2019 10 00

Двамата искат още едно дете

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Кайли Дженър и приятелят ѝ Травис Скот правят опити за бебе. Според източник на сп. People, двамата прекарват все повече време заедно, защото искат да се сдобият с второ дете скоро.

Рапърът вече отказвал ангажименти, за да не отсъства твърде дълго от дома и да бъде със своята любима.

Дженър и Скот имат момиченце на име Сторми, което през февруари ще стане на 1 годинка. В момента тримата са на почивка на морето, което личи от техните снимки в социалните мрежи. На една от тях милиардерката е снимала крачетата на детенцето в пясъка и е написала: "Ще ми се да можех да връщам времето назад". 

Много фенове попитаха Дженър дали е бременна, но тя опроверга новината. 

Моделът често публикува снимки на детенцето си, дори доскоро една от първите им в родилното бе най-харесваната в Instagram.

Кайли неведнъж е споделяла, че иска да има голямо и щастливо семейство, което за нея значи да има още деца. Миналата година риалити звездата коментира само, че е още рано за нов член на фамилията.

Междувременно доведената сестра на Кайли – Ким Кардашян, обяви, че ще става майка за четвърти път, благодарение на сурогатна майка.

Четете още:

Снимка на яйце мина рекорд на Кайли Дженър в Instagram

Кои знаменитости се сдобиха с бебета през 2018-а?

Обявиха Кайли Дженър за най-печелившата звезда до 30 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари