IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Антония Петрова вече е у дома с бебето

22 януари 2019 07 00

Синът й ще носи името Благовест

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Антония Петрова и бебето ѝ бяха изписани от болницата и вече са у дома. Мис България 2009 дари с момче Ивайло Батинков навръх имения си ден – 17 януари, като самата тя се похвали, че всичко е минало по естествен път.

Петрова спази обещанието си и първият наследник няма да се казва Антон, а ще носи името Благовест – като дядо си по бащина линия.

„На 17 януари – Антоновден, моят личен празник, със съпруга ми Ивайло Благовестов Батинков, получихме най-големия подарък в живота ни – първородният ни син! Роди се Благовест Ивайло Батинков: 3,600 кг, 53 см. Неописуема радост, щастие и гордост е това чудо, раждането на живот по естествен начин! Нормалното раждане стана възможно благодарение на нашият ангел, д-р Анна Чорбова, завеждащ отделение, която освен уникален професионалист е и прекрасен човек! Със съпруга ми, който беше неотлъчно до мен по време на раждането и ме подкрепяше безпрекословно, изказваме сърдечни благодарности към целия екип на болницата за професионалната помощ и специално внимание на д-р Георги Симеонов, анестезиолог, както и на акушерките: Бойка Димитрова, Надя Първанова и д-р Илиева. Честитим професионалния празник – Бабинден, на всички, които помагат да се дари живот и апелирам: Нека да раждаме децата си естествено! Природата го е измислила съвършено, а и всичко е възможно и се случва по най-добрия начин, когато се довериш на правилните специалисти. Пожелавам на всеки това най-велико щастие! Бог ни благослови, с Блага Вест – Благовест, нека Св. Антоний го закриля!“, написа блондинката в социалните мрежи.

Наскоро Антония даде заявка, че на втория месец след раждането семейството отново ще потегли на пътешествие, пише „Монитор“. По техни сметки, докато е бил в корема на майка си, Благовест е посетил 4 континента и 17 държави.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари