IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган не присъства на рождения ден на Кейт. Защо ли?

22 януари 2019 12 30

Близки ли са още принцовете Хари и Уилям покрай техните съпруги?

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

За сложните отношения между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл се говори все по-често. Според някои медии бившата звезда от сериала „Костюмари“ отдалечава принц Хари от брат му Уилям.

Дали това е така, от Двореца не коментират. Факт е обаче че Меган Маркъл не е присъствала на рождения ден на Кейт Мидълтън, пише OK Magazine.

Според близки до кралската фамилия, Кейт и Меган доста се съревновават, но от време на време се появяват за съвместни снимки. Усмихват се на тях, но според мнението на феновете им, това е просто протоколно.

Новината, че херцогинята на Съсекс и принц Хари не са присъствали на празника на Кейт още повече даде повод за съмнение дали отношенията между двете семейства са добри.

Все още не е ясно дали е била отправена покана към Меган и Хари и те просто са преценили да не присъстват или изобщо не са били поканени.

За рождения си ден Кейт Мидълтън не е устройвала голямо парти, а е събрала само най-близките си приятели.

В някои британски издания дори излезе информация, че Кейт и Меган настройват съпрузите си един срещу друг. Официалната информация е, че подобни слухове не са истина и от Двореца подчертават, че херцогините се разбират чудесно.

Меган Маркъл с критики за тоалетите. Какво не се хареса на специалистите?

Надпревара има: Тоалетите на Меган – рекордно по-скъпи от тези на Кейт

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари