IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган поддържала таен профил в Instagram

23 януари 2019 07 28

Прекратила го заради коментари на тролове

Източник: Reuters

Източник: Reuters

През януари миналата година, месец след годежа ѝ с принц Хари, Меган Маркъл спря акаунтите си в социалните мрежи. Като настоящ член на британското кралско семейство тя не може повече да ги използва. Въпреки това, по информация на Daily Mail, херцогинята на Съсекс е имала таен профил в Instagram, с който да следва своите приятели.

Няколко месеца подред Меган е успявала да използва акаунта без да я разконспирират, но по Коледа получила множество коментари от тролове и решила да го закрие.

Според медиите на Острова, Маркъл се чувства изолирана и самотна. Тъй като е в шестия месец от бременността и не бива да се ядосва със заядливите коментари в социалните мрежи, тя е предпочела да прекрати да използва платформата.

Според източник, близък до британския кралски двор, Меган не обичала да се движи постоянно с охрана, но след негативните коментари по неин адрес не се и осмелявала да го направи, защото няма да се чувства в безопасност.

По-голяма част от членовете на семейството на кралица Елизабет Втора нямат собствени профили в социалните мрежи. Изключение правят принцесите Беатрис и Южени, но те нямат право да изразяват лично мнение по различни въпроси, особено политически, каквато е темата за брекзит, например.

Четете още:

Меган Маркъл с критики за тоалетите. Какво не се хареса на специалистите?

Фенове се зарадваха: Активираха профила на Меган в Instagram

Телохранителката на Меган Маркъл я напусна


Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари