IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роналдо е щастлив – няма да лежи в затвора

22 януари 2019 15 50

Кристиано се размина само с глоба от 18,8 млн. евро

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Кристиано Роналдо беше осъден да плати глоба от 18,8 млн. евро от съда в Испания, по делото си за данъчни измами, по времето докато е бил играч на „Реал Мадрид“.

33-годишният футболист на „Ювентус“ е приел офертата на прокурорите, за да си спести възможността да лежи 23 месеца в испански затвор.

За късмет, португалецът е нарушител за първи път по обвинение за укриване на данъци и затова му е предложена и сделка, а няма да му се налага да лежи зад решетките.

Кристиано се появи в съда в Мадрид в пълния си блясък – усмихнат, в черно облекло, със слънчеви очила, а с него беше и годеницата му Джорджина Родригес.

Адвокатите на Роналдо са поискали да му бъде позволено да влезе в сградата на съда с кола, за да избегне вниманието на медиите, но председателят на съда е отхвърлил искането.

Освен това Кристиано е пожелал да се яви в съда чрез видеоконференция, но и това му е било отказано.

Затова пък днес сутринта, на излизане от сградата на съда, Роналдо успя да раздаде и автографи на своите многобройни фенове.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари