IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пуснаха Крис Браун от ареста, не се смята за виновен

23 януари 2019 12 50

Певецът отхвърля обвиненията

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Пуснаха Крис Браун от ареста. Американския певец бе задържан в Париж по обвинения за изнасилване, но късно снощи той се прибра у дома.

„Искам да стане пределно ясно... това не е вярно. Това е толкова непочтително за моята дъщеря и моето семейство и е против моя характер и морал!!!!“, написа изпълнителят в своя профил в Instagram и отхвърли твърденията, че е изнасилил младо момиче.

Както по-рано писахме, Браун, неговият бодигард и техен приятел бяха арестувани. Това стана след като 24-годишна жена се оплака, че певецът я изнасилил в хотелски апартамент. Според показанията ѝ, тя ги е срещнала в нощен клуб. Инцидентът е станал на 15 януари.

Това не е първото задържане на Крис Браун. През 2009 г. той бе в ареста след като посегна на тогавашната си приятелка Риана. През 2016 г. той е прибран от полицията, след като жена се оплака, че насочил срещу нея пистолет.

Ако бъде призната вината на изпълнителя, той може да лежи 15 години в затвора.

Крис Браун пак се забърка в скандал, задържан е за изнасилване в Париж

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари