IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Горчиво! Джулиана Гани с годежен пръстен

23 януари 2019 10 00

Плеймейтката получи предложението във Виена

Източник: Facebook

Източник: Facebook

Джулиана Гани се сгоди. Приятелят ѝ Илиян Найденов я изненада с пръстен на едно от най-романтичните места във Виена.

Любов моя, наистина не очаквах.. Останах без думи.. Ти ме прие, каквато съм – с моите странности и лудости! Обичам тее, обичам Виена и няма да забравя този момент.. Да, Да, Да“, написа плеймейтката във Фейсбук и качи видео от романтичното предложение.

От клипа се вижда, че Гани и фитнес инструкторът са в популярен ресторант, от който се открива изглед към почти цялата столица на Австрия. Двамата се наслаждават на гледката, когато мъжът я целува и вади кутийката с пръстена от задния джоб на дънките. После пада на колене.

По-късно Гани публикува още няколко снимки с бижуто на дясната си ръка. Под една от тях написа: „Емии, който иска сватба, да си чувства сватбата“ и уточни, че 22 януари вече е най-щастливият ден в живота ѝ.

Джулиана Гани и Илиян Найденов са заедно от 7 месеца. По-рано моделът имаше брак, но се разведе. Тя участва във Вип Брадър, където не спря да повтаря, че е намерила мъжа на живота си и иска скоро да получи предложение за брак.

Източник: Facebook

Джулиана в Тайланд по Коледа: Чака диамантен пръстен

Джулиана Гани – развод, сватба, сега и песен

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари