IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Британец продаде отломки от разбития джип на принц Филип

24 януари 2019 06 50

Пусна ги в eBay

Източник: Reuters

Източник: Reuters

Британец съхрани и продаде отломки от разбития при катастрофа джип, управляван от принц Филип.

Мъжът решил да се възползва от инцидента със съпруга на кралица Елизабет втора и събрал част от счупените стъкла и пластмасови части от съсипаното возило, преобърнало се близо до Сандрингам. След което ги пуснал на търг.

Най-голямата оферта от общо 119, които човекът получил, е за 65 000 паунда.

Няколко часа след публикуване на обявата, тя е свалена заради нарушаване на общите условия за продажби. От екипа на еBay обясняват, че никой не може да продава неща, свързани с човешки трагедии. Въпреки това, британски медии твърдят, че човекът е успял да продаде нестандартния си артикул.

Продавачът, пуснал обявата, ползва въпросния сайт от ноември 2001 г. и има 100% положителна обратна връзка. Заради отломките обаче неговият статус ще бъде променен.

Припомняме, че принц Филип катастрофира миналата седмица, след като караше автомобила си без предпазен колан. При катастрофата пострадаха жена и две деца, пътували в колата, в която той се е ударил.

Източник:eBay

Четете още:

След катастрофата на мъжа ѝ: Елизабет Втора кара без колан

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари