IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Андреа се глези в Тайланд за рождения си ден

25 януари 2019 10 00

Певицата стана на 32

Източник: Facebook

Източник: Facebook

Плаж, море, торта, екзотични плодове, шампанско, цветя. С това се поглези Андреа, която посрещна 32-ия си рожден ден на топло. Певицата е на почивка на остров Пукет, Тайланд, като най-вероятно я придружава половинката ѝ Кубрат Пулев.

„Научих се да се радвам на нещата, които ми се случват и с времето разбрах, че само ме учат как да бъда по-добра версия на себе си! Научих се да не се съмнявам в интуицията си, тя е тази, която ме движеше! И всяка моя мечта всъщност е това, което ме доближава до съдбата ми! Всичко е вече написано, само трябва да четем знаците!“, написа поп фолк изпълнителката.

Андреа качи няколко кадъра от хотела, в който е отседнала, с които разпали фантазията на много нейни фенове от мъжки пол. На тях тя носи секси бельо и е във вана, пълна с цветя, а до нея има торта с нейните инициали.

„Честит рожден ден, моя кралице!“, поздрави я приятелката ѝ Николета Лозанова. Много от последователите ѝ в социалните мрежи последваха примера ѝ и отбелязаха колко добре изглежда.

Разбира се, типично в стила на Андреа, тя бе обработила част от кадрите, което не остана незабелязано от някои хора.

Източник: Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Mimi ( преди 5 години )
Никога не съм била фенка на фолка, но едно не разбирам. Кариерата й буксува, тя явно има някакви здравословни проблеми от които е напълняла и прочие, защо просто не престане с тази простотия и не си обърне внимание на здравето, не направи семейство и деца, и не започне да прави всъщност нещо смислено. Тази първата снимка където е разкрачена, просто ми се гади като я погледна. Много некрасиво и пошло изглежда, евтино порноглафски би било по-правилно да се каже.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Спиридон Долидзе ( преди 5 години )
Най прекрасната, ......................да но след фотошоп. Иначе най обикновенна, забравена турбо фолк .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар