IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шенки: Най-големият фен на Versace

27 януари 2019 11 45

Когато любовта към бранда е почти фанатична

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Модна къща Versace се радва на милиони фенове по цял свят, които следят всяка колекция на марката и пълнят гардероба си с нея.

Ако можем да наречем тези фенове „стандартни“, то Шенки определено спада към групата на нестандартните.

Шенки Маслани е 30-годишен албански търговец на автомобили, който живее в Македония и е приел неофициално името „Шенки Версаче“.

По този начин той демонстрира истинската и безгранична любов, която изпитва към Versace. И това не е единственото – целият живот и ежедневие на Шенки е буквално брандиран с емблематичната плетеница на марката.

Така за последните години Шенки е похарчил над 1 милион евро за изделия на модната къща, сред които дрехи, бижута, няколко луксозни коли и дори къща.

„Започнах да си купувам дрехи на Versace и след това брандирах всичко в къщата на Versace. От пода в банята до чаршафите. Брандирах колите си, басейна, дома си и дори кухненските си пособия. Бижутата ми, козметиката, леглото, килимите, пердетата, няма нищо, което да не е брандирано. Знаете ли, дори чиниите, от които се храня, имат знака на Versace. Всичко в дома ми. Моят живот е Versace“, споделя той за Odditycentral.

И определено не лъже. Шенки Версаче има профили в Instagram и Facebook, на които могат да се видят всички брандирани изделия... а те наистина са всичко около него.

Дори и на къщата му е поставен надпис, който гласи: „Шенки Версаче“.

Ако не вярвате – разгледайте нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари