IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селин Дион напук на всички: Аз се харесвам!

30 януари 2019 09 40

Младото гадже било просто приятел

Instagram

Instagram

„Ако аз се харесвам, не виждам нужда да се оправдавам. Не си правете труда да ме разпитвате. Ако не ме харесвате, не идвайте при мен, не ми правете снимки. Ако е обратното – отворена съм за разговор“. Това заяви Селин Дион по повод коментарите, че е отслабнала твърде много и може би има анорексия.

Освен че скандализира хората с новата си фигура, певицата изненада феновете си и с друга новина – че има нова връзка. Тя няколкократно бе забелязана по събития с доста по-млад от нея мъж.

„Съпругът ми беше най-невероятният мъж, раждан някога на тази земя. Той е единственият, когото съм целувала някога и откри таланта ми, когато бях едва на 12. Сега има друг мъж в живота ми, но той не е мъжът на живота ми, разбирате ли?“, коментира изпълнителката, която през 2016 г. загуби съпруга си Рене Анжелил.

Дион изтъкна, че коментира темата за първи път и повече не желае да се обяснява на медиите за 34-годишното си гадже, което се оказа танцьор.

„Двамата сме свързани като приятели, това стана естествено и почти веднага. Отношенията се развиха, но нека не смесваме любовта с приятелството. Той е най-добрият ми приятел. Излизаме много, прегръщаме се и се държим за ръце, а хората виждат това. Но той просто ми подава ръка, която да държа...“, добавя тя.

Селин Дион – анорексична, но с 16 години по-младо гадже

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари