IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Григор Димитров зарадва деца с увреждания

30 януари 2019 12 40

Майка му има рожден ден

Източник: Instagram

Източник: Instagram

„Дълго време очаквах да се отправя към Перник, за да посетя тези прекрасни деца, но не очаквах да си тръгна така вдъхновен. Тяхната сила и усмивки направиха този момент най-важния за мен в годината до момента. Моменти като този ме правят благодарен към времето ми извън корта“. Това написа Григор Димитров в профилите си в социалните мрежи. Българинът посети дом за деца с увреждания заедно с майка си.

Тенисистът, който е зарадвал малчуганите с подаръци и малко внимание, публикува няколко снимки от посещението си. От кадрите се вижда, че той е играл с децата с удоволствие.

„Вече очаквам с нетърпение следващия път в който ще видя всички свои приятели и невероятни хора, които са посветили живота си да помагат на другите“, написа още той.

Междувременно днес майката на Димитров празнува рожден ден. По този повод той я поздрави в социалните мрежи и публикува тяхна обща снимка.

След участието си в Австралия, Гришо пристигна в родния град Хасково миналата седмица. Спортистът не остана незабелязан от съгражданите си по улиците.

Не е ясно докогато ще продължи ваканцията на спортиста в България.

 

Източник: Instagram

Четете още:

Никол сдобри бившите гаджета Гришо и Серина Уилямс

Григор Димитров: Тенисът е моят живот

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари