IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След години без социални мрежи: Кортни Кокс си направи Instagram

31 януари 2019 15 40

Актрисата се снима с колежката си Фийби

Източник: Instagram

Източник: Instagram

„Обичам това момиче“. Това написа Кортни Кокс под първото си видео в Instagram. В него актрисата се е снимала заедно с колежката си от „приятели“ Лиса Кудроу.

След като дълги години отказваше да използва социалните мрежи, тъй като предпочита да общува с близки и приятели в реалния свят, Кокс най-сетне се реши да си направи профил в Instagram. Това стана на живо по телевизията, при гостуването ѝ в шоуто на Елън Дедженеръс.

Водещата бе поканила и една от най-добрите приятелки на Кортни – Лиса Кудроу. Двете помогнаха на актрисата да влезе в крак с платформата и качиха първата й снимка.

„Здравей Instagram. Вече съм тук, макар и с малко помощ от приятелите ми“, гласи текстът под фотоса на Дедженеръс с Моника и Фийби от популярния сериал. Трите са седнали на дивана от кафенето „Central Perk“, където всички от „Приятели“ прекарваха голяма част от свободното си време.

В момента Кортни Кокс се занимава с нов телевизионен проект, наречен „Nine Months“. Той има за цел да покаже с какви трудности се сблъскват няколко бременни и техните половинки. В тази връзка звездата сподели, че социалните мрежи ще ѝ помогнат да популяризира работата си.

Източник: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари