IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Карди Би оставя квартирата, мести се при Офсет

3 февруари 2019 07 00

След като се разделиха и се събраха отново

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Близо два месеца след като се раздели с рапъра Офсет и излезе на квартира, Карди Би отново се премества. Този път тя ще се върне в общата им къща в Атланта, за да рестартират брака си.

Певицата публикува снимка в Instagram, на която съпругът ѝ целува малката им дъщеричка. На нея пише: „Искам да си отида вкъщи“.

По-рано Карди показа на феновете си как пътува в самолет заедно с бебето, което спи на ръцете ѝ и изтъкна, че се нуждае от почивка и уюта на своя дом.

Карди Би и Офсет сключиха брак през септември 2017 г. В края на миналата година двамата обявиха, че се разделят. Това стана след като медиите разкриха изневерите на рапъра.

Според източник на TMZ, от няколко седмици, през които двамата са отново заедно, изпълнителят се е променил доста. Той е сменил телефона си и отделя повече време на жена си и детето.

Въпреки „новото лице“ на Офсет, Карди Би му е дала нещо като изпитателен срок, през който да прецени дали бракът им ще потръгне.

Четете още:

Звездна раздяла: Карди Би се раздели със съпруга си

Карди Би показа за първи път дъщеря си

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари