IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кобилкина се усъвършенства в йогата за бременни

5 февруари 2019 12 50

Сексът не е табу, изтъква тя

Източник: Facebook

Източник: Facebook

Наталия Кобилкина се запали по йогата за бременни. Сексоложката, която се очаква да роди през февруари, не спира да изпробва различни пози.

„В училище не бях най-добрата. Но това в което винаги успявах беше тичане и четене. Тичах като луда на 100 м, печелих награди. Но когато трябва да тичам 2000 м не ми стигаше сила, бързо приключваше дишането. Тогава моята учителка ми каза: научи се да бъдеш постоянно във форма, не за кратък момент. Защо не помага диета за 7 дни и после пак се връщаш на старото? Важен начин на живот! Не за малко!“, написа тя под нейна снимка.

Кобилкина изтъква, че с постоянство бързо ще свали натрупаните килограми по време на бременността. „Не трябва чак толкова бързо, важно е постоянно и упорито! Това е пътя към желаните цели и победи“.

И докато щастливата бъдеща майка отброява дните до раждането на първото си дете, не спира да работи. Терапевтката не престава да повтаря, че сексът по време на бременност не бива да бъде мираж за двойките.

„След хубавия секс един ден идва… бебето. Това не означава, че е дошъл и краят на удоволствията в живота ти.

Нито че бременното ти коремче те прави по-малко секси… Напротив! Щастливата и удовлетворена майка е най-доброто, което твоята рожба може да получи“, съветва Кобилкина своите последователки.

Сексоложката и съпругът й Такис Дретакис крият пола на бебето.

Източник: Facebook

Четете още:

Наталия Кобилкина цъфти, показа бременното коремче

Кобилкина се радва на живота от Дубай

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари