IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вече официално: Софи Маринова и Гринго размениха брачни халки

6 февруари 2019 07 00

Семейството готви пищна сватба през март

Снимка: Александър Петров/Монитор

Снимка: Александър Петров/Монитор

Софи Маринова и нейният любим Тодор Давидов – Гринго вече официално са семейство, след като двамата размениха халки с имената си и подписаха брачно свидетелство. Фолкпевицата се врече на Гринго в тесен семеен кръг.

Техни свидетели в ритуалната зала на „Витоша“ станаха фолкпевицата Преслава и бащата на детето ѝ Павел. На щастливото събитие присъстваха Мисис Баба Дони Василева и нейната дъщеря, кметицата на Владая Таня Иванова, естествено и синът на Софи – Лоренцо, съобщава „Монитор“.

За официалното подписване Маринова бе заложила на рокля на родната дизайнерка София Борисова, която ще се погрижи за визията на булката и на 24 март.

Тогава се очаква пищно тържество, на което ще бъдат поканени всички приятели и ще се вихри големият купон.

Засега се знае, че младоженците ще празнуват в столичен ресторант, а десетки колеги на Софи ще отправят своите музикални поздрави към семейството. С микрофона ще се изяви и Лоренцо, който вече тръгна по стъпките на майка си и ще се опита да пробие на музикалната сцена.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари