IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездни татковци, които отглеждат децата си сами

9 февруари 2019 14 15

Едни са разведени, други са вдовци

Източник: Instagram

Източник: Instagram

В съвременния свят става все по-трудно да отгледаш дете. Има хиляди случаи, при които двама души се женят, но след това решават да се разделят заради несходство в характерите. Могат да си поделят имуществото, но какво се случва, когато имат едно или повече деца? Положението става сложно...

В повечето случаи майките взимат децата си след развода, но по света има много примери за обратното. Срещат се и бащи, които отглеждат сами наследниците си не само заради раздяла, а и поради причината, че половинките им са починали.

Ето няколко известни татковци, които отглеждат сами децата си:

1. Лиъм Нийсън


Източник: Instagram

Преди близо 10 години съпругата на актьора претърпява инцидент. Карайки ски, тя пада и си удря сериозно главата. След няколко дни почива. Лиъм Нийсън остава сам с двете им деца – Даниел и Майкъл на 12 и 13. На него му трябват няколко години, за да се справи със загубата. Въпреки че има обожателки, той не се жени и решава да посвети живота си на децата.

2. Пиърс Броснан

Източник: Instagram

След като се жени за Касандра Харис, той осиновява 2 деца – Шарлот на 9 и Крис на 8 г. Три години по-късно, актрисата му ражда син. По-късно обаче тя умира от рак. За известно време той се грижи сам за децата си, но през 1994 г. среща журналистката Кейли Смит и през 2001 г. се жени за нея. Двамата имат двама сина – Дилан и Парис.

3. Никълъс Кейдж

Източник: Instagram

Синът му Уестън е роден през 1990. Актьорът е излизал с неговата майка за кратко. След като се разделят, тя се опитва да се възползва от богатството му. Той е принуден да ѝ купи къща в Холивуд, за да получи разрешение да отглежда сам сина си. Днес Уестън е на 28 години, изявява се като музикант, а отскоро се снима и във филми. През 2005 г. на Никълъс Кейдж се ражда втори син, който е от друга връзка.

4. Джордж Лукас

Източник: Reuters

Американският филмов режисьор, продуцент и сценарист, който е известен с филмите „Междузвездни войни“ и „Приключенията на Индиана Джоунс“, отглежда три деца съвсем сам. Преди години осиновил Аманда (35 г.) заедно с първата си съпруга – монтажистката Марша Лу Грифин. След развода детето останало под неговото попечителство. След това сам осиновил момиче и момче – Кейти (25 г.) и Джет (20 г.). И тримата се снимат като статисти в „Междузвездни войни“.

През 2013 г. Лукас се сгодява за Мелъди Хобсън, която е председател на съвета на директорите на киностудио „Дрийм Уъркс Анимейшън“. Двамата се женят и се сдобиват с момиченце, родено от сурогатна майка.

5. Ал Пачино

Източник: Reuters

Той никога не се е женил, но има 3 деца. Най-голямата му дъщеря е родена през 1989 г., а през 2001 г. актрисата Бевърли Д'анджело го дарява с близнаци – Оливиа и Антон. Връзката им просъществува само няколко години, като след това актьорът се грижи повече за децата, отколкото бившата му.

6. Колин Фарел


Източник: Instagram

Той има двама сина – 16-годишния Джеймс и 10-годишния Хенри. Майката на първия е моделът Ким Борденейв, но връзката ѝ със звездата е кратка. Вторият се ражда през 2009 г., от полска актриса, с която Фарел имал мимолетна връзка.

7. Лени Кравиц

Източник: Instagram

Той живее с Лиза Бонет само 3 години. След като се развежда, музикантът и съпругата му получават равни права върху дъщеричката си Зоуи. Когато обаче тя става на 11, се мести да живее при Лени Кравиц. Днес момичето е известен модел и често качва снимки с баща си в социалните мрежи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари