IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звезди, които отслабнаха драстично

10 февруари 2019 14 15

Дженифър Хъдсън спазва Точковата диета

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Има хора, които постоянно са на някаква диета. Онези, които са успели да свалят излишните килограми знаят, че трябват много усилия и постоянство.

Отслабнеш ли веднъж, е нужно да промениш начина си на хранене доживот, за да запазиш постигнатото.

Много известни личности дават пример с рязкото сваляне на килограми. Едни го правят заради здравословни проблеми, други просто искат промяна.

Вижте няколко звезди, които бяха доста по-пълни, но успяха да отслабнат:

Кристина Агилера

Източник: Instagram

„Ти си красива, независимо какво казват другите“, пее изпълнителката. Въпреки самочувствието, което не ѝ липсва, в един момент от кариерата си тя бе доста пълничка. От 2011 до 2012 г. тя качи доста килограми. Кристина Агилера не крие, че стресът покрай развода с Джордан Бретман ѝ е дошъл в повече. Тя първо подобрила психиката си, след което прибегнала до до древни азиатски практики и изключване на определени храни от менюто, за да извае фигурата си. Успехът ѝ се крие в това, че всеки ден ѝ носили специално приготвена храна до вратата, която съдържала само 1600 калории.

Адел

Източник: Instagram

В началото на своята кариера тя бе пълничка и невзрачна англичанка с хубав глас. След като започна да става по-популярна, певицата реши да промени начина си на хранене и да започне да спортува. Само за няколко месеца тя отслабна драстично и се обърна към услугите на стилисти. Докато в началото носеше най-вече черни дрехи заради килограмите, сега изпълнителката на „Let the sky fall“ може да бъде забелязана да носи и по-цветни дрехи.
Пред медиите Адел споделя, че е прочела книгата „The Sirtfood Diet“ и спазвала диетата от нея, в която се ядат предимно храни, богати на сиртуин. Освен това спряла изцяло сладкото. В момента, след раждането на сина ѝ, тя успява да поддържа килограмите си като избягва вредни храни и набляга на пресни зеленчуци и месо.

Ребъл Уилсън

Източник: Reuters

Ако погледнете една от последните снимки на актрисата, ще видите, че тя е доста пухкава и е с по-едър кокал. Но ако я сравните с други отпреди няколко години, ще забележите разликата. Ребъл Уилсън коментира, че няма как да изглежда като фиданка, но в един момент килограмите са й тежали доста и си казала, че не иска да ѝ дават роли само на дебеланки. Затова започнала да прави повече физически упражнения и отслабнала с близо 15 кг за около 6 месеца.

Джон Гудман

Източник: Instagram

Актьорът, който играе Фред Флинстоун заради по-едрата си фигура, признава, че имал моменти, в които се качвал на кантара и с ужас установявал, че е 180-190 кг. През 2015 г. Гудман привлича вниманието на папараците с драстичната си промяна – минус 45 кг. Оттогава той се опитва да се храни по-здравословно и споделя: „Не очаквам да стана като Парис Хилтън, но това е един бавен процес и сигурно ще продължи до края на живота ми“.

Дженифър Хъдсън

Източник: Reuters

От 2010 г. насам тя е свалила близо 40 кг. Заради натоварения си график, звездата няма време за тренировки, затова се ограничава с храненето. Тайната на перфектната ѝ фигура се крие в така наречената точкова диета, при която трябва да се ядат разнообразни храни, но по-балансирано. Всяка носи своя брой точки, като има определен лимит за деня, който не бива да се надвишава.

Кели Озбърн

Източник: Instagram

„Мразех себе си!“, споделя дъщерята на Ози Озбърн по повод периода, в който е била закръглена. От 2009 г. до днес тя успява да се „раздели“ с 32 кг. До голяма степен участието ѝ в танцов формат я кара да тренира и промени някои нездравословни навици.
През последните години Кели Озбърн си прави пречистване с гъбена диета за 14 дни. Характерното за нея е, че едно от храненията, най-вече вечерята, се замества с гъбено ястие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари