IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По инициатива на Евровизия: Поли Генова търси корените си

12 февруари 2019 13 00

Певицата стана на 32

Източник: Facebook

Източник: Facebook

Поли Генова търси корените си. По инициатива на „Евровизия“, певицата ще направи родословното си дърво, съобщава сайтът на песенния конкурс.

„#Евровизия е като едно семейство“. Това твърдение е често споменавано от организаторите на конкурса“, пише на официалната страница на конкурса във Facebook.

Компания, която е партньор на Евровизия, специализирана в съставянето на родословни дървета, ще изследва част от участниците през последните няколко години, за да открие родствените им връзки в далечното минало.

Освен Поли Генова, в нестандартния проект се включват Нета Барзилай от Израел, която победи миналата година, Лени Кар от Холандия, Ижар Коен от Израел, Еймар Куин от Ирландия и други.

По-рано от екипа на Евровизия съобщиха, че платформата My Heritage е успяла да открие роднинска връзка между Селин Дион и Салвадор Собрал, който спечели конкурса през 2017-а.

Междувременно Поли Генова е в очакване на първото си дете, което трябва да се роди през пролетта.

На 10 януари певицата стана на 32 години. Тя бе изненадана приятно докато гледаше Sofia Open 2019 от трибуните в „Арена Армеец“. Организаторите пуснаха нейната песен „На инат“, а цялата публика ѝ ръкопляскаше докато тя излизаше на сцената, за да получи букет цветя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари