IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Известни личности, които бяха хванати в изневяра

17 февруари 2019 13 00

Любовните триъгълници в Холивуд

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Холивудските звезди могат да изглеждат изключителни и дори нереални, но те все пак са човешки същества. Неприятностите и грешките, които се случват на обикновените хора, са част от живота и на доста от знаменитостите.

Пълно е с известни актьори и музиканти, които съсипаха своите бракове, връзки и годежи, заради изневери, голяма част от които се оказаха просто мимолетни афери.

Една от най-известните звездни изневери завинаги ще си остане тази на Брад Пит, който женен за Дженифър Анистън, започна да върти любов с Анджелина Джоли докато двамата снимаха хита си „Мистър и мисис Смит“.

Факт е, че връзката на Пит и Джоли устоя цели 10 години, като двамата се сдобиха с три биологични и три осиновени деца. Те дори сключиха брак през 2014-а, но през 2016-а си казаха „сбогом“, а до ден днешен не могат да уредят развода и попечителството над наследниците си.

Затова пък Пит си остана в добри отношения с Анистън, която очевидно му е простила измяната. Той дори наскоро уважи партито по случай нейния 50-годишен юбилей.

Вижте в галерията ни кои други известни личности бяха хванати „в крачка“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари