IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Ловато влезе в клиника

19 февруари 2019 13 00

Певицата продължава с рехабилитацията

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Въпреки че няколко месеца бе в добро емоционално здраве и си намери ново гадже, Деми Ловато продължава да се бори със зависимостите си. Американски медии съобщиха, че тя отново е постъпила в клиника по рехабилитация в Хавай.

Наскоро поп певицата направи неуместни изказвания в социалните мрежи, с които си навлече множество негативни коментари на фенове. Те явно са повлияли на самочувствието ѝ и тя е поискала да започне отново терапия.

„До този момент меметата за 21 Savage са любимата ми част от Супербоул“, написа тя в Instagram. Рапърът бе задържан от миграционните власти.

През ноември миналата година звездата влезе в болница след като прие свръхдоза хероин. Изпълнителката коментира на няколко пъти в личните си профили, че вече е по-добре, спортува и не желае да взима повече наркотици.

„Научих, че тази болест не е нещо, което избледнява с времето. Тръпна в очакване на деня, в който ще мога да заявя откровено, че съм се справила с проблема“, каза Деми Ловато по повод своите проблеми.

Четете още:

Деми Ловато на романтична почивка с гаджето в Аспен

Деми Ловато сърдита на Ник Джонас, не я поканил на сватбата си

Деми Ловато: Благодаря на Бог, че съм здрава!

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари