IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Райна събра тен на остров Боракай

20 февруари 2019 07 00

Певицата е на вълната на любовта

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Певицата Райна се отдаде на романтика. Наскоро тя се завърна от почивка във Филипините и публикува снимки в профила си в Instagram.

Изпълнителката, която в последно време се е ориентирала към народните песни, се е снимала на фона на страхотния залез на остров Боракай. На един от кадрите тя тича по бански по плажа.

По всичко личи, че изпълнителката е използвала красотата на Филипините, за да си направи нова фотосесия.

Най-вероятно Райна и приятелят ѝ Валери Тюленков са избрали приказното кътче, за да си подарят незабравимо изживяване за Свети Валентин.

Певицата продължава да „лети“ на крилете на любовта. Вчера тя е написала във Facebook: „Един мъж трябва да е достатъчно възрастен, за да не му е до игрички и лъжи. Достатъчно млад, за да има жажда за живот и на моменти да е дете, за да те кара да се смееш. Трябва да е достатъчно силен, за да те понесе на ръце и достатъчно слаб, да може да заплаче ... за любов. Трябва да е готов да даде всичко свое за теб“. Според статуса ѝ, истинските мъже не се познават по цифрите.

Източник: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари