IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Извън Острова: Меган разпусна с приятелки в Ню Йорк

20 февруари 2019 15 30

Херцогинята излезе на вечеря

Източник: Reuters

Източник: Reuters

Завръщането в Америка определено се отрази добре на Меган Маркъл. След като пристигна в Ню Йорк без съпруга си, тя се отпусна и се срещна с приятелки.

37-годишната херцогиня е забелязана да пристига пред „The Polo bar“ в Манхатън, само на няколко пресечки от „Пето авеню“. На слизане от автомобила тя е придружавана както от охрана, така и от мъж на нейната възраст, облечен с дънково яке, който явно ѝ е близък, защото си позволил да я хване под ръка.

В известното заведение Меган се е срещнала с добрите си приятелки Серина Уилямс и Джесика Мълроуни. Тенисистката отскоро има своя собствена модна линия, докато втората е дизайнерка и често помага на любимата на принц Хари с избора на дрехи.

По информация на „Daily Mail“, херцогинята на Съсекс изглеждала много щастлива и спокойна.

Въпреки желанието ѝ да бъде незабелязана в родината си, пристигането на Меган Маркъл предизвика доста интерес от страна на нюйоркчаните.

По непотвърдена информация, херцогинята на Съсекс, която е в седмия месец, ще остане в САЩ само 5 дни, след което ще се върне отново във Великобритания. Предстои и специално тържество в чест на първото ѝ дете, организирано от близки и приятели.

Меган пътува сама за първи път от обявяването на годежа и сватбата ѝ с принц Хари. След като стана част от британското кралско семейство, тя трябваше да промени някои свои навици и да започне да спазва строгия протокол. Освен това се очаква да роди през пролетта и скоро ще трябва да спре с ангажиментите си и да излезе в отпуск по майчинство.

Четете още:

Меган отлетя тайно за Ню Йорк. Празнува Baby shower

Стана ясно къде ще учи детето на Хари и Меган

Продават банан, надписан от Меган Маркъл

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари