IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алекс за Иван Ласкин: Всичко, което погледна в нас, е той!

22 февруари 2019 09 40

Актрисата – откровено за загубата на съпруга й

Снимка: Булфото

Снимка: Булфото

Александра Сърчаджиева споделя тежките емоции след смъртта на съпруга ѝ Иван Ласкин в първо телевизионно интервю пред Нова.

„Аз ще премина сама през цялата тази болка и през целия този ад и никой няма как да ми помогне. С това ще трябва да се справя сама.“, разказва тя.

Александра признава, че се чувства като дете, загубило се в гората. „Казвам си, че това е някакъв кошмар, от който искам да се събудя и той да е до мен.“
Актрисата споделя, че ѝ е много трудно и като си е у дома навсякъде вижда Иван Ласкин.

„Всичко, което погледна в нас е той. Сядам, забивам поглед в една точка и нищо не искам да правя. Една чиния не искам да помръдна.“

Александра признава, че сега не работи както преди. А за дъщеря си споменава, че много чете и знае, че всяко дете си избира само родителите и съдбата, за да премине през нещо, но също така вижда колко са тъжни очите ѝ.

„Питам се каква съм била в миналия си живот и какво съм причинила на хората, че сега да трябва да мина през цялата тази болка“, споделя Александра.

Иван Ласкин почина в нощта срещу Богоявление, на 48 години, след като дни наред за живота му се бореха медиците във ВМА.

Стотици си взеха последно сбогом с Иван Ласкин

Утре изпращаме в последния му път Иван Ласкин

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари