IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След baby shower: Защо Меган не видяла подаръците за бебето си?

22 февруари 2019 12 50

Гост на партито разказва...

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Телевизионната водеща Гейл Кинг, която е бе сред отбраните гости на празника на Меган Маркъл, заради който тя прелетя от Лондон в Ню Йорк, разкри още подробности от събитието.

Гейл обясни в сутрешното шоу CBS This Morning, че по време на baby shower херцогинята на Съсекс така и отказала да разопакова подаръците за нейното бебе.

Причината била, че тя искала да направи това заедно с принц Хари. По думите на Кинг, всеки гост поднесъл букет, който бил дарен на организацията Repeat Roses. Компанията изпраща цветя в болници, хосписи и други места, където те са необходими и ще донесат радост.

Кинг коментира, че това решение съвсем точно отразява какъв човек е херцогинята – „Много мила, щедра и много, много сладка“.

Меган покани най-близките си приятели в хотел в Ню Йорк, а Джесика Мълрони бе основен организатор.

Сред поканените били Амал Клуни, Серина Уилямс, Гейл Кинг и Абигейл Спенсър от сериала „Костюмари“. Актрисата Приянка Чопра също е била поканена, но не присъствала, заради ангажимент в Бевърли Хилс.

От Двореца в Кенсингтън съобщиха, че пътуването на херцогинята е платено с нейни лични средства. По информация на Daily Mail, 5-дневният престой на Меган в Ню Йорк струва 500 000 щатски долара, като само нощувката в луксозния хотел е поне 75 000 долара.

Бебешкото парти на Меган – в тесен кръг

Меган отлетя тайно за Ню Йорк. Празнува Baby shower


Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари