IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хари и Меган на последна визита преди раждането

25 февруари 2019 09 50

Изрисуваха ръката на херцогинята с къна

Източник: Reuters

Източник: Reuters

Принц Хари и съпругата му Меган са на последната си официална визита преди раждането на първото им дете. През уикенда те пристигнаха в Казабланка, като бяха посрещнати лично от британския посланик в Мароко. Посещението им е свързано с равенството на половете, съобщава BBC.

Херцогът и херцогинята на Съсекс се качиха на хеликоптер, за да се придвижат от мароканската столица до град Асани. Там посетиха местно училище, което е под опеката на фондация. Нейните членове се борят за равен достъп на момичетата до образование и насърчават повече девойки да продължат средното си образование.

Меган впечатли с червена рокля до коляното, която бе в комбинация с наметка с бродерия в същия цвят.

По време на обиколката из училището, херцогинята разговаря с девойките и получи рисунка с къна на лявата си ръка, направена от 17-годишна ученичка.

Миналата седмица съпругата на принц Хари се върна от 5-дневната си почивка в Ню Йорк, където успя да се види с най-добрите си приятелки, които ѝ бяха организирали тържество в чест на нейното бебе.

Източник: Reuters

Четете още:

След baby shower: Защо Меган не видяла подаръците за бебето си?

Бебешкото парти на Меган – в тесен кръг

Не е само „Костюмари“: В кои филми още участва Меган Маркъл?

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари