IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Да блеснеш на Оскарите: Гага с бижу за 30 млн. долара

26 февруари 2019 09 40

Диамантът в него е носен от Одри Хепбърн

Източник: Reuters

Източник: Reuters

Лейди Гага прикова вниманието към себе си за пореден път. Освен с невероятното изпълнение на сцената на Оскарите, където ѝ партнираше Брадли Купър, тя успя да блесне и със своите бижута.

Певицата се появи на официалната церемония с дълга черна рокля на „Alexander McQueen“, съчетана с кожени ръкавици и диамантени бижута. Оказва се, че само колието и струва 30 млн. долара.

Украшението на врата на Гага е изработено от Tiffany & Co. То има 128-каратов диамант, който се смята за един от най-големите в света.

Огърлицата не само изглежда страхотно, но има и сантиментална стойност. Тя е носена за последно от Одри Хепбърн, която преди 50 години снимала с нея филма „Закуска в Тифани“.

Tiffany & Co. обясняват, че въпросният диамант е поставян в различни огърлици през годините. По думите на представители на компанията, той „блести така, сякаш вътре в него гори огън“.

Въпреки че не спечели статуетка за най-добра актриса, Лейди Гага си тръгна с „Оскар“ за най-оригинална песен – тази от филма „Роди се звезда“.

„Ако имате мечта, не се предавайте! Трябва дисциплина и страст. Не става въпрос колко пъти сте отхвърляни или падали, важно е колко пъти сте се изправяли и сте продължавали да се борите“, каза тя след като взе наградата в ръцете си.

По-рано изпълнителката се похвали, че на Златните глобуси е носела специално изработена за нея огърлица. Бижуто също бе дело на Tiffany & Co.

Четете още:

Цветни тоалети на звездите озариха червения килим

Погледи, целувки... Гаджета ли са Лейди Гага и Брадли Купър?

Лейди Гага с уникална огърлица направена специално за Златните глобуси

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари