IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ариана Гранде стана най-следваната жена в Instagram

28 февруари 2019 09 05

Задмина Селена Гомес по последователи

Източник: Instagram

Източник: Instagram

След като направи своеобразен рекорд с най-новата си песен „Thank U, Next“, Ариана Гранде записа такъв и в социалните мрежи. Тя стана най-следваната жена в Instagram.

25-годишната певица е събрала 146311467 последователи, с което бие по почитатели в социалната мрежа Селена Гомес, която е със 146274798.

При мъжете най-следван е Кристиано Роналдо – със 155894992 последователи в Instagram.

Гранде е получила 13 милиона последователи само за последните четири месеца. Голяма част от тях са дошли след излизането на новата ѝ песен през февруари, съобщава Daily Mail.

В момента Ариана Гранде стяга турне, което ще започне през март. Според специалисти, след него певицата ще набере още по-голяма преднина в Instagram в сравнение с колежката ѝ Селена Гомес, която не е толкова активна на сцената.

„Колкото и да съм благодарна за гласа, който социалните мрежи дават на всеки от нас, аз съм също толкова благодарна, че мога да се отдръпна от нея и да живея за момента“, коментира по-рано Селена, която заради своето лечение не използваше профилите си във Facebook и Instagram за известно време.

Четете още:

Ким, Кайли Дженър – кои звезди загубиха последователи в Instagram?

Ариана Гранде саботира наградите „Грами“

Упс! Ариана Гранде с грешен (с)татус

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари