IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт пя на годежа на свои фенове

27 февруари 2019 07 00

Изненада ги със серенада

Instagram

Instagram

Тейлър Суифт зарадва свои фенове със серенада. Певицата се появи с китара под ръка на партито по случай годежа на двама влюбени, съобщава CNN.

Докато пее, изпълнителката се просълзява, а двойката се държи за ръце и се наслаждава на песента.

Преди няколко дни Алекс Голдшмит, който излиза с Рос Жирар от 3 години, решава да му предложи брак. Той се съгласява и двамата решават да отпразнуват момента заедно с всичките си приятели. Изведнъж сред тях се появява неочакван гост и всички започват да ръкопляскат.

„Реших да предложа на Рос докато слушах тази песен в колата. Много благодаря на Тейлър, че направи този ден толкова специален“, написа Алекс в Instagram и сподели видео с нейното изпълнение на живо.

По-късно мъжът споделя пред медиите, че дори не е молил певицата за изненадата, просто споделил, че е сгоден и разказал, че преди да вземе решението за важната стъпка, слушал нейна песен. Тя толкова се впечатлила, че решила да зарадва него и приятеля му.

Тейлър Суифт не за първи път изненадва свои фенове. По-рано тя се срещна с момченце с аутизъм, което събира пари за болното си куче.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари