IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Събитие събира Меган и Кейт на едно място

1 март 2019 15 50

Двете ще бъдат заедно за първи път от Коледа насам

Източник: Reuters

Източник: Reuters

След като се завърна от пътуването си до Ню Йорк, животът на Меган Маркъл отново влезе в рутината на кралските особи. След посещението си в Мексико, на което бе заедно със съпруга си, херцогинята на Съсекс ще трябва да отиде на официално събитие заедно с етърва си Кейт.

Според британските медии, двете дами все още са в обтегнати отношения и не са се появявали заедно от Коледа насам.

На 5 март Меган и Кейт ще присъстват на прием, който Кралица Елизабет Втора организира в чест на 50 години от обявяването на сина ѝ Чарлз за принц на Уелс. Бабата на Хари тайно се надява да сдобри двете жени преди раждането на поредния кралски наследник.

И докато любимата на Хари си взе глътка въздух в родната страна и се разтъжи със своите приятелки, Уилям и Кейт използваха ваканцията на принцеса Шарлот и принц Джордж, за да заминат на почивка във френския курорт. Там малчуганите са били на частни уроци по ски. Предполага се, че с тях е бил и малкият им брат Луи, който е само на 9 месеца.

Не е тайна, че по-големият син на принц Чарлз и принцеса Даяна обича да кара ски, като успя да запали по спорта и неговата съпруга. Двамата намират време за хобито си всяка зима.

Четете още:

Принц Чарлз – рекордьор по чакане за кралския трон

Глезят Хари и Меган с марокански деликатеси

Хари и Меган на последна визита преди раждането

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари