IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уилям и Кейт демонстрират футболни умения в Ирландия

28 февруари 2019 12 40

Херцозите на Кеймбридж на двудневна визита там

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Докато принц Хари и Меган се завръщат от официално посещение в Мароко, то принц Уилям и Кейт демонстрираха футболни умения по време на изненадващото посещение на кралската двойка в Северна Ирландия, предава Ройтерс.

Херцозите на Кеймбридж са на двудневна визита с акцент върху ползите от спорта и живота на открито за развитието на подрастващите.

Кралската двойка показа футболна вещина при размяна на пасове на стадион „Уиндзор парк“ в Белфаст, където е седалището на Северноирландската футболна асоциация. Тя провежда програми за насърчаване на млади момичета със здравни проблеми да играят футбол и да поддържат клубните отбори.

Принц Уилям и съпругата му Кейт, които са без трите си деца, ще посетят в графство Фърмана селище за деца, настанени от социални работници, и след това ще се завърнат в Белфаст. Там ще участват в тържество в „Емпайър мюзик хол“, посветено на млади хора, постигнали успехи в различни области.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари