IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Не са им чужди: Скандалите в кралското семейство

2 март 2019 13 00

Те искат да имат безупречна репутация, но...

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Британското кралско семейство се старае да има безупречна репутация, но често попада в конфузни ситуации. Ето и няколко случая, когато късметът не е бил на тяхна страна и случилото се поражда поводи за различни коментари.

Кралица Елизабет

През 1982 г. безработният мъж Майкъл Фаган се добрал до спалнята на Елизабет II в момента, в който се сменяла охраната и работното време на едната смяна приключило, а следващата още не била поела поста. Кралицата спала по това време, но усетила че някой е влязъл в нейната стая. Казва се, че тя даже поговорила с нахлулия 10-ина минути. Успяла да подаде сигнал за тревога, когато той поискал цигара.

Снимка: Reuters

Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън също попадна в неловка ситуация, когато вятърът духнал и повдигнал роклята ѝ пред погледите на мнозина военнослужещи, събрали се да я видят в Канада. Наложило се накрая тя да хване „непослушната“ рокля с ръка.

Снимка: Reuters

Разводът на Даяна и Чарлз

Въпреки че официално разводът бе обявен през 1992 г., оформен той е издаден 4 години по-късно. В продължение на дълго време за това пишат медиите, а Чарлз и Даяна изясняват отношенията си, обвиняват се, публикуват се телефонните разговори между Даяна и любовника ѝ, както и между Чарлз и Камила. Чарлз даже публично признал, че по време на брака си с Даяна той е имал връзка с Камила. Едно е сигурно – през този период кралското семейство е изключително богато на истории за жълтите медии.

Снимка: Reuters

Даяна разказа за брака си с Чарлз

През 1995 г. принцеса Даяна без съгласието на Двореца Кенсингтън дава интервю на Мартин Башир за BBC, в което разказва доста тайни от кралските покои. Тя обявява пред обществото за изневярата на Чарлз („В нашия брак сме трима. Това е твърде много“), разказва тя. Признава и за своя афера, както и че страда от булимия. Разказът ѝ трогва и с новината, че никой от кралското семейство не я харесва, освен собствените ѝ деца.

Снимка: Reuters

Принц Хари

Като по-млад Хари неведнъж е бил хващан да прекалява с алкохола. Говори се, че веднъж дори посегнал да удари фотограф. Също така Хари бе заловен да пуши марихуана, но всичко това е в миналото.

Снимка: Reuters

Меган Маркъл

Откакто стана херцогиня на Съсекс, Меган е често одумвана за това, че не спазва кралския протокол. В същото време нейните роднини не спират да отправят критики в медиите и социалните мрежи срещу нея. Най-сериозно с това се занимава сестра ѝ Саманта, но също така и баща ѝ Томас неведнъж е разкривал колко му тежат настоящите отношения с Меган.

Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари