IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

40 жени орисаха сина на Антония Петрова

6 март 2019 12 30

И Мона Гочева спретна погача

Facebook

Facebook

40 жени орисаха сина на Антония Петрова-Батинкова. Навръх 1 март Мис България 2009 направи погача за здравето на малкия Благовест.

„След като бе достойно представен пред Бог, с чиста молитва, Благовест бе представен и пред обществото в присъствието на 40 специални, успели, реализирани, добри и силни жени, майки, роднини и приятелки! Благодаря на тези 40 жени, които орисаха на 40-ия ден нашия Принц!“, написа тя във Фейсбук и качи снимки от събирането.

Батинкова е избрала белия и червения цвят като основни за погачата. По думите ѝ, те са олицетворение на сила и чистота. Тя се похвали, че е държала да съчетае българските традиции и съвременни тенденции в едно.

„Сине, орисваме те да си здрав, честит, силен, щастлив, успешен и благословен, като името си! Бест Батинков (Best Batinkov) бъди пръв и най-добрия във всичко, с което се захванеш, като името си! Да бъде!“, пише още Антония, която наела ресторант за събитието.

Междувременно още една известна майка направи погача за детенцето си. Актрисата, певица и влогърка Мона Гочева избра да събере най-близките си приятелки вкъщи, за да ги почерпи за здравето на сина си Никола.

„Вълнуващо, емоционално и толкова хубаво! Благодаря на любимите си момичета и семейство, че бяхте с нас в този приказен ден! Никола си има най-прекрасните орисници! Силно вярвам, че всичко което му пожелахте ще се сбъдне...“, коментира тя по-късно.

Мона Гочева споделя снимки и клипове на бебето още от самото му раждане. В своя профил в YouTube тя разкрива подробности за отглеждането на момченцето.

Източник: Facebook

Четете още:

Алекс Петканова с първо парти за сина си

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари