IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Ловато и Хенри Леви разделени?

6 март 2019 13 18

Двамата не са се появявали заедно след 14 февруари

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Романсът между Деми Ловато и Хенри Леви може би е към своя край. Според информация на списание „People“ певицата и дизайнерът вече не са заедно.

В момента изпълнителката не знаела как да продължи живота си и споделила с близки, че е разочарована, защото той не е човекът, за когото се представя.

Ловато и Леви не са виждани заедно няколко седмици след 14 февруари. Тогава тя е подарила на приятеля си френски булдог на име Ози, който той показа в профила си в Instagram и изтъкна, че я обича „до Луната и обратно“.

Модният дизайнер е по-близък с изпълнителката още от момента, в който тя постъпи в болница, за да лекува зависимостта си към наркотиците. Той бе сниман с нея през ноември 2018 г. Тогава двамата бяха на вечеря, а малко по-късно потвърдиха връзката си в Instagram, като качиха по-интимни снимки.

На 25 януари Деми Ловато си направи нова татуировка – роза, с която отбеляза, че не употребява алкохол и наркотици от шест месеца.

Източник: Instagram

Четете още:

Деми Ловато влезе в клиника

Деми Ловато на романтична почивка с гаджето в Аспен

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари