IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит: Анджелина разглези децата

7 март 2019 09 30

Актьорът смята, че тя ги настройва срещу него

Източник: Reuters

Източник: Reuters

Анджелина Джоли е разглезила твърде много децата. Това твърди Брад Пит и е категоричен, че ако бившата му съпруга продължава в този дух, те ще станат неконтролируеми и ще получават с лекота всяко нещо, което поискат.

Източник на Hollywood Life съобщава, че актрисата се чувствала отлично без него, но била гузна, че лишава децата от присъствието му. За да изкупи вината си, тя не можела да им каже „не“ и отговаряла на всяка тяхна прищявка.

В момента децата живеят с Анджелина. През последните дни те бяха уловени да се забавляват заедно из увеселителни паркове.

Пит и Джоли все още не са се разбрали за попечителството на наследниците си. По думите на актьора, тя се опитва по всякакъв начин да настрои децата срещу него и да извърти нещата така, че те да поискат да останат с нея. Бившата му пък твърди, че той не иска да прекарва достатъчно време с тях след развода.

Четете още:

Брад Пит е отново влюбен, този път в Чарлийз Терон!

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари