IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На какво Крис учи клана Дженър-Кардашян

16 март 2019 07 00

Дъщерите й са успешни, благодарение на нейната организираност и големи амбиции

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Тя има 5 големи дъщери с кариери и по-голяма популярност от нейната собствена и това ни най-малко не я притеснява. Точно обратното! 63-годишната Крис Дженър иска децата ѝ да са амбициозни и пробивни.

63-годишната риалити звезда и мениджър на кариерите на децата си Ким, Клое и Кортни Кардашиян и Крис и Кендъл Дженър сподели в ефира на Zaza World Radio, че държи момичетата ѝ да запомнят едно: „Ако някой ви каже не, значи говорите с погрешния човек!“.

Мама Крис е боготворена от дъщерите си, които признават, че всеки ден ѝ звънят с някоя нова драма относно личния и професионалния си живот. И въпреки напрежението, тя умее да се справя не само с настроенията на децата си, но и да дирижира бизнесите им, които сумарно надхвърлят милиард долара.

„Смятам, че всяка от тях има какво да даде на света, има страхотна бизнес идея пред себе си. Мисля за това през цялото време. Професионалните възможности, които имат, са много важни, защото им дават контрол над ситуацията“, коментира кариерите на момичетата Крис.

Според нея, ако човек е уверен че иска да постигне нещо, нищо не може да го спре.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари