IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Код червено и лимузина за моминското парти на Софи Маринова

13 март 2019 09 30

Сватбата ще бъде на 24 март в София

Източник: V. Zahov

Източник: V. Zahov

С моминско парти в червено бе изненадана Софи Маринова. Нейните приятелки се събраха в София броени дни преди сватбата ѝ, за да организират незабравимо парти.

От снимките, публикувани в профила на изпълнителката във Facebook, се вижда, че всички дами носят червени рокли и са наели лимузина. С лъскавото возило те са се разходили из центъра на града, за да си направят фотосесия на различни локации.

Ромската перла носи стилен бял гащеризон, както и типичния за женските партита воал на главата. Тя се е снимала с момичетата пред „Свети Александър Невски“, на Ларгото и около НДК.

След разходката с лимузината приятелките завели певицата в столичен хотел, където я очаквали още близки до нея дами, облечени в червено.

Софи Маринова и приятелят ѝ Гринго сключиха граждански брак на 6 февруари. Двамата стягат голяма сватба на 24 март, като ще им кумуват певицата Преслава и приятелят ѝ Павел. Сред гостите ще бъдат Азис, Тони Стораро и синът му Фики, Галена, Глория, Бони, Джена и още куп колеги на певицата.

Източник: V. Zahov

Четете още:

Вече официално: Софи Маринова и Гринго размениха брачни халки

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари