IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

ФБР арестува отчаяната съпруга Фелисити Хъфман

14 март 2019 07 00

Актрисата срина репутацията си и този път наистина е отчаяна

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Актрисата от сериала „Отчаяни съпруги“ Фелисити Хъфман беше арестувана във вторник от седем въоръжени агенти на ФБР.

Съпругата на актьора Уилям Мейси е обвинена, че е дала подкуп от 15 хиляди долара, за да бъдат фалшифицирани резултатите от кандидат-студентските изпити на 18-годишната ѝ дъщеря.

Холивуд и като цяло САЩ бяха разтърсени от скандална схема, която е помагала на редица богати американци да вкарват децата си по втория начин в най-престижните университети в страната като Йейл и Станфорд.

Хъфман е участвала в измамната схема, която е дала възможност на децата на над 500 американци да влязат в много по-елитни висши учебни заведения, отколкото им се е полагало.

Сайтът TMZ разкрива, че агентите на ФБР са се появили в ранните сутрешни часове в къщата на Хъфман и Мейси, докато те, както и двете им дъщери са спели. Източник, близък до семейството, казва пред медиите, че 56-годишната актриса се е предала мирно на властите.

Оказва се, че десетки лица са участвали в конспирацията на национално ниво, като са улеснявали измамите на тестовете за прием в елитните колежи и университети.

Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари