IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес показа снимки от предложението за брак

14 март 2019 09 50

Колега на Родригес твърди, че той й изневерява

Източник: Instagram

Източник: Instagram

„3.9.19“. Това написа Дженифър Лопес в Instagram. Певицата, която се сгоди за Алекс Родригес на въпросната дата, сподели с феновете си няколко кадъра от предложението.

На снимките любимият ѝ мъж е паднал на колене и ѝ поставя годежния пръстен. Двамата са на плажа в Бахамите, като певицата определено е изненадана.

Много фенове са поздравили двойката под публикацията. Сред коментарите за щастлив семеен живот и любов на различни езици има и такива на български.

Преди седмица изпълнителката и годеникът ѝ разкриха част от романтиката в апартамента, в който бяха отседнали. Оказва се, че в организацията са участвали техните деца, като най-вероятно те са заснели предложението, осъществено по залез слънце.

Малко след като Родригес предложи на Лопес, негов бивш колега обяви, че той ѝ изневерява.

„Докато гледам „Word Of Dance“, виждам как Дженифър Лопес пише на Алекс Родригес – милото момиче, няма никаква представа, че той ѝ изневерява с моята бивша съпруга Джесика“, написа в Twitter Хосе Кансеко. Твърдението му предизвика вълна от недоволство, бъдещите съпрузи обаче все още не са го коментирали.

Източник: Instagram

Джей Ло каза ДА, застава за четвърти път пред олтара

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари