IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синът на Бекъм също с известно гадже

19 март 2019 11 15

Ромео се събра с актрисата Мили Боби Браун

Ромео с баща си Дейвид Бекъм. Снимка: Reuters

Ромео с баща си Дейвид Бекъм. Снимка: Reuters

След като Бруклин Бекъм замени бившата си приятелка – Клоуи Грейс Мориц с модела Хана Крос, стана ясно, че по-малкият му брат Ромео също излиза с известно момиче.

Вторият син на Дейвид и Виктория Бекъм се среща с Мили Боби Браун от сериала „Странни неща“ на Нетфликс, предаде Daily Mail.

Оказа се, че Виктория Бекъм не била против тяхната връзка и дори била върл фен на актрисата.

Според The Sun, 16-годишният Ромео и 15-годишната Мили се срещат отскоро и не спират да афишират любовта си. Двамата се запознали през 2016 г. на събитие, посветено на 70-годишнината на УНИЦЕФ, където актрисата и Дейвид Бекъм биват отличени. Продължават да поддържат връзка в социалните мрежи, която постепенно преминала в нещо по-сериозно. Пред изданието, източник близък до двамата разкрил, че връзката им е в начален етап.

През 2018 г. актрисата бе назначена за посланик на добра воля именно на УНИЦЕФ. Като най-млад посланик, британската актриса, родена в Испания, получи задачата да запознава хората по света с правата на децата и с въпроси, касаещи младежта, като липса на образование, безопасните места за учене и за игра и какво е влиянието на насилието, бедността и тормоза върху децата.

Сред останалите посланици на УНИЦЕФ на добра воля са Орландо Блум, Шакира, Дейвид Бекъм, Джеки Чан и Рики Мартин.

Мили Боби Браун преди време излизаше с американския певец Джейкъб Сарториус. Двамата обявиха раздялата си през юли миналата година. За Ромео Бекъм не е известно дали се е срещал сериозно до този момент с момиче.

Мили Боби Браун. Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари